Service & Onderhoud

Elke auto heeft voor een goede en soepele werking regelmatig onderhoud nodig. In het instructieboekje of onderhoudsboekje van jouw auto geeft de fabrikant aan welk onderhoud er wanneer aan jouw auto moet worden uitgevoerd. Bij elke 20.000 km moeten bijvoorbeeld de bougies worden vervangen en bij iedere 40.000 km moet het brandstoffilter worden gecontroleerd. Weet je niet of en welk onderhoud jouw auto nodig heeft? Neem dan even contact met ons op, dan komen we daar samen wel uit.

Bij Eurorepar Oudenbosch voeren we met plezier al het onderhoud uit dat volgens de voorschriften van de fabrikant aan jouw auto moet worden uitgevoerd. Bij elke onderhoudsbeurt verversen we de motorolie, vervangen we de benodigde filters en informeren we je wanneer er andere werkzaamheden nodig zijn. Als jouw auto nog onder garantie is, behoud je bij ons altijd het recht op de garantie van de fabrikant, omdat wij ons aan alle richtlijnen van de fabrikant houden.

In onze werkplaats vind je de modernste diagnoseapparatuur waarmee elk type auto kan worden gediagnosticeerd. Zo weten wij exact wat er aan jouw auto moet gebeuren en kunnen wij storingen identificeren en vervolgens verhelpen.

 

Scroll naar top